είμαστε πεπεισμένοι ότι η ποιότητα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών συμβάλλει στην ευημερία κατά τη διάρκεια της νοσηλείας

Ξενοδοχειακές υπηρεσίες

Η ποιότητα της φροντίδας που θα σας παρασχεθεί είναι ο πρωταρχικός στόχος της νοσηλείας στις εγκαταστάσεις μας. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι η ικανοποίησή σας συμπεριλαμβάνει την καθολική εμπειρία σας, όχι μόνο από ιατρικής και νοσηλευτικής πλευράς αλλά και τις συνθήκες της διαμονής σας στην Κλινική μας. Προσπαθούμε να αναπτύξουμε υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των ασθενών που καλωσορίζουμε και να τις εξελίσσουμε συνεχώς. Σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, μπορεί να σας προταθούν συμπληρωματικές υπηρεσίες άνεσης όπως:

Υπηρεσίες άνεσης

Για τη διευκόλυνση της διαχείρισης του προσωπικού σας ρουχισμού, μπορείτε να επωφεληθείτε από την παροχή της Κλινικής σε πετσέτες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα πλύσης σε συνεργαζόμενα συνεργεία πλυντηρίων εκτός Κλινικής.

Υπηρεσίες γκουρμέ εστιατορίου

Για ασθενείς με ειδικές προτιμήσεις στα γεύματά τους μπορούμε να φροντίσουμε για ένα ιδιαίτερο μενού.

Μενού για ασθενείς με ειδικές διατροφικές ανάγκες

Το μενού διαφοροποιείται ανάλογα σε περίπτωση αλλεργιών ή άλλων διατροφικών αναγκών.

Υπηρεσίες αισθητικής και καλλωπισμού

Κατόπιν συνεννόησης και ραντεβού, εξωτερικοί συνεργάτες επισκέπτονται κάθε εβδομάδα τις εγκαταστάσεις μας, προσφέροντας στους ασθενείς κομμωτική, πεντικιούρ και άλλες υπηρεσίες αισθητικής και καλλωπισμού.

Υπηρεσίες Internet και πολυμέσων

Για να παραμείνετε συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια της παραμονής σας, μπορείτε να επιλέξετε διάφορα πακέτα Wi-Fi και να έχετε πρόσβαση στο Internet σε υψηλές ταχύτητες. Μπορείτε επίσης να έχετε την ατομική σας τηλεόραση, ή και ακόμα υπηρεσία παράδοσης εφημερίδων.

Ταχυδρομείο

Το ταχυδρομείο διανέμεται κάθε πρωί στους ασθενείς,
οι οποίοι μπορούν επίσης να στείλουν το προσωπικό τους ταχυδρομείο,
καταθέτοντάς το στην υποδοχή της Κλινικής ΑΧ.

Διαβάστε επίσης:

Περίθαλψη

Ο ασθενής βρίσκεται στο επίκεντρο της οργάνωσης της φροντίδας και στην καρδιά της προσέγγισής μας, όπως ενορχηστρώνεται από τον ψυχίατρο και τη διεπιστημονική ομάδα που τον περιβάλει.

Διαμονή

Η Κλινική διαθέτει τρίκλινα, δίκλινα και μονόκλινα δωμάτια πλήρως ανακαινισμένα με μοντέρνα και ευχάριστη διακόσμηση.

Διατροφή

Το πρόγραμμα διατροφής αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος εξατομικευμένης φροντίδας, ανεξάρτητα από την παθολογία.
Close Menu